Ask4benefits is medio 2010 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Ron van Roden (Van Roden Assurantiën) en Marco Savelkouls (Ask4advice).  

 

Ron en Marco zijn al jaren actief op het brede terrein van assurantiën, runnen ieder een eigen advieskantoor en zijn in bezit van de benodigde Wft-diploma's, verplichte inschrijvingen en vergunningen. Ask4advice verzorgde al geruime tijd de advisering en het beheer van pensioengerelateerde verzekeringen voor Van Roden Assurantiën. Met Ask4benefits bundelen zij met succes hun kennis en ervaring om de veeleisende, prijs- en kiesbewuste klant van deze tijd van advies op maat en inkoopvoordeel te voorzien. Sinds december 2011 is Ask4benefits een BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30250251.

 

Ask4benefits BV werkt nauw samen met volmachtkantoor H&L Assuradeuren en maakt gebruik van een backoffice, Patoir & van der Vlugt te Woerden. Ask4benefits staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12040535.

 

Bij Ask4benefits kunnen de directeur-grootaandeelhouder, de (startende) ondernemer en de werknemer terecht voor een deskundige analyse, advies op maat en verzekeringen met aantrekkelijke kortingen. Wij bieden de klant inkoopvoordeel en de mogelijkheid om te kiezen voor beloning van onze adviseurs op feebasis, provisiebasis, of een combinatie daarvan. 

 

Meer weten?

 0345-683434,

 of mail ons via het  contactformulier