Pensioenen

 

Het hoe en waarom van pensioen

Het tijdig treffen van oudedags- en nabestaandenvoorzieningen is heel belangrijk. Het opzetten of het kiezen van een adequate voorziening voor uzelf, uw partner en uw kinderen is tijdrovend en ingewikkeld. En bent u ondernemer, dan geldt hetzelfde voor het treffen van een pensioenvoorziening voor uzelf en voor uw medewerkers. Dat is specialistenwerk!

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor een pensioenanalyse, onafhankelijk advies en zorgvuldig beheer van de pensioenregeling. Dit doen wij voor de DGA, de (startende) zelfstandig ondernemer, het MKB, Groot Zakelijk, werknemers en particulieren.

Helder en deskundig advies

Van Ask4benefits kunt u altijd helder, deskundig en onafhankelijk advies verwachten. U wordt geadviseerd door onze ervaren en gecertificeerd pensioenadviseur, Marco Savelkouls

Marco Savelkouls, Gecertificeerd Pensioenadviseur 

Wij werken samen met fiscalisten en pensioenjuristen en maken gebruik van geavanceerde software voor pensioenanalyses, -vergelijkingen en -offertes.

Of u nu een particulier bent, een ZZP-er, een DGA, een HRM- of P&O-manager, u kunt rekenen op deskundig en transparant advies en ondersteuning, bijvoorbeeld in geval van aanpassing van uw pensioenregeling (denk hierbij aan nieuwe wetgeving), het opzetten van een nieuwe pensioenregeling, of een verlenging van de regeling. Uiteraard verzorgen wij ook het beheer en de nazorg tijdens de looptijd van de regeling.