Pensioenen

3, 4 en 5 november, de Pensioen3daagse!!   Meer weten, klik <hier>

 

Het hoe en waarom van pensioen

Het tijdig treffen van oudedags- en nabestaandenvoorzieningen is heel belangrijk. Het opzetten of het kiezen van een adequate voorziening voor uzelf, uw partner en uw kinderen is tijdrovend en ingewikkeld. En bent u ondernemer, dan geldt hetzelfde voor het treffen van een pensioenvoorziening voor uw medewerkers. Dat is specialistenwerk!

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor een deskundige pensioenanalyse, advies op maat en zorgvuldig beheer van de pensioenregeling, zowel voor de DGA, de (startende) zelfstandig ondernemer, bedrijven (MKB en Groot Zakelijk), werknemers en particulieren.

Helder en deskundig advies

Van Ask4benefits kunt u altijd helder en deskundig advies verwachten. U wordt geadviseerd door onze gecertificeerd pensioenadviseur Marco Savelkouls, lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD).

Marco Savelkouls, Gecertificeerd Pensioenadviseur (NOPD)

Wij werken samen met fiscalisten en pensioenjuristen en maken gebruik van geavanceerde software voor pensioenanalyses, -vergelijkingen en -offertes.

Of u nu een particulier bent, een ZZP-er, een DGA, een HRM- of P&O-manager, u kunt rekenen op deskundig en transparant advies en ondersteuning, bijvoorbeeld in geval van aanpassing van uw pensioenregeling (denk hierbij aan nieuwe wetgeving), het opzetten van een nieuwe pensioenregeling, of een verlenging van de regeling. Uiteraard verzorgen wij ook het beheer en de nazorg tijdens de looptijd.