Pensioenen

 

Het hoe en waarom van pensioen

Het tijdig treffen van oudedags- en nabestaandenvoorzieningen is heel belangrijk. Het opzetten of het kiezen van een adequate voorziening voor jezelf, jouw partner en jouw kinderen is tijdrovend en best ingewikkeld. En ben je ondernemer, dan geldt hetzelfde voor wat betreft het treffen van een collectieve pensioenregeling voor jouw medewerkers. Dat is specialistenwerk!

Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor een pensioenanalyse, onafhankelijk advies, bemiddeling (afsluiten contract) en een zorgvuldig beheer van de pensioenregeling gedurende de looptijd. Dit doen wij voor de DGA, de (startende) zelfstandig ondernemer, het MKB, Groot Zakelijk, werknemers en particulieren.

Helder en deskundig advies

Van Ask4benefits kun je altijd helder, deskundig en onafhankelijk advies verwachten. Je wordt geadviseerd door onze ervaren pensioenadviseur, Marco Savelkouls

Marco Savelkouls, Gecertificeerd Pensioenadviseur 

Wij werken samen met fiscalisten en pensioenjuristen en maken gebruik van geavanceerde software voor pensioenanalyses, -vergelijkingen en -offertes.

Of je nu een particulier bent, een ZZP-er, een DGA, een HRM- of P&O-manager, je kunt rekenen op deskundig en transparant advies en ondersteuning, bijvoorbeeld in geval van aanpassing van jouw pensioenregeling (denk hierbij aan nieuwe wetgeving), het opzetten van een nieuwe pensioenregeling, of een verlenging van de regeling. Uiteraard verzorgen wij ook het beheer en de nazorg tijdens de looptijd van de regeling.

Rechtstreeks afsluiten van een collectief pensioencontract