Ziektekosten 2018

Bent u ondernemer of particulier, klik dan hier voor een premieberekening van ONVZ Zorgverzekeraar met een korting van 9% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen.

Klik hier voor Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen (voorheen Delta Lloyd) met een korting van 9% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen voor particulieren en ondernemers. De collectiviteitscode is 15599!

Zorgsite particulier: klik hier

Zorgsite MKB: klik hier

 

Zorgvergelijkers

Gaat u naar de zorgvergelijker om te kijken welke zorgverzekering het beste bij u past. Hieronder vindt u de link voor  particuliere- en MKB-zorgverzekeringen:

Zorgvergelijker particulier: klik hier

Zorgvergelijker MKB: klik hier

 

Collectief zakelijke relaties:

Voor verschillende bedrijven hebben we een collectief zorgcontract geregeld bij ONVZ Zorgverzekeraar. Op de website van ONVZ kan eenvoudig een berekening worden gemaakt en een aanvraag worden ingediend met collectiviteitskorting van 9% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen. Klik hier voor de website, voer de naam van jouw bedrijf in en kijk of er een collectief loopt, zo ja, maak dan een berekening. Is jouw bedrijf niet bekend, maak dan gebruik van de bovenstaande mogelijkheden van ONVZ of NN (voorheen Delta Lloyd)!