Zorgverzekering

De tarieven en voorwaarden 2024;

Een grote groep Nederlanders heeft een zorgverzekering via een collectiviteit. Door het verdwijnen van de collectieve korting op de basisverzekering per 1-1-2023, kreeg deze groep te maken met een forse premiestijging.  Op de aanvullende verzekeringen is sindsdien echter nog steeds een collectiviteitskorting mogelijk!

Heb je een verzekering zonder of met collectiviteitskorting, check dan wat de totale premie wordt vanaf 1-1-2024 en controleer of het interessant is om over te stappen! Je kunt bij de zorgverzekeraars vaak kiezen uit een naturapolis (gecontracteerde zorg), of een restitutiepolis (vrije zorgkeuze). Vergelijk de dekkingen goed, voor je een keuze maakt! Opzeggen kan voor 1-1-2024, waarna je tot en met 31 januari 2024 de tijd hebt om een definitieve keuze te maken, dus voor welk zorgpakket je kiest. Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht voor verzekeraars. Afhankelijk van de dekking van de aanvullende (tandarts)verzekering, kunnen eventueel wel gezondheidswaarborgen door de verzekeraar worden gevraagd.

ONVZ Zorgverzekeraar: ben je ondernemer, dan bieden wij 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Voor particulieren bieden wij 7% korting op de aanvullende verzekeringen. Vraag ons naar de premietabel en de handige tool om de premie te berekenen en de verzekering aan te vragen (gratis overstapservice)! Je kunt bij ONVZ kiezen uit de naturapolis Bewuste Keuze, of de restitutiepolis Vrije Keuze.

Nationale Nederlanden Zorg: ben je ondernemer of particulier, dan bieden wij je de 20% korting op de tandverzekeringen en 20% op de aanvullende dekkingen Start, Extra, Fit en Luxe Verpleging. En op de aanvullende dekking Compleet 10%.

Reken-/aanvraagtool NN Zorg Ask4benefits Beesd: klik hier

Reken-/aanvraagtool NN Zorg Ask4benefits IJsselstein: klik hier

Pakketvergelijker Zorg Voordelig NN 2024

Pakketvergelijker Zorg Vrij NN 2024

Collectief zakelijke relaties (werkgeverscollectief zorg):

Voor verschillende bedrijven hebben we een collectief zorgcontract geregeld bij ONVZ Zorgverzekeraar. Er kan een keuze worden gemaakt uit Bewuste Keuze of Vrije Keuze, met gratis WerkFit voor de hoofdverzekerde (werknemer) vanaf de basisverzekering. Op de website van ONVZ kan eenvoudig een berekening worden gemaakt en een aanvraag worden ingediend met een collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen. In de berekening kan de naam van de werkgever worden ingevoerd, om te weten te komen of er een collectiviteitskorting van toepassing is op de aanvullende dekkingen. Meer weten, bel of mail ons!