Zorgverzekering

De tarieven en voorwaarden 2022;

Bent u ondernemer, klik dan hier voor een premieberekening van ONVZ Zorgverzekeraar met een korting van 4% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Bent u particulier, klik dan hier voor een collectiveitskorting van 7% op de aanvullende verzekeringen.

Klik hier voor Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen (incl. voorheen Delta Lloyd Voordeel op Internet) met een korting van 4% op de basisverzekering en 20% op de tand- en aanvullende verzekeringen (m.u.v. pakket combi en compleet*) voor particulieren en ondernemers. Vul collectiviteitscode 70294 in!!!  *Nationale Nederlanden Zorg hanteert voor aanvullende verzekering Compleet en Combi een korting van 0%. De korting op de overige aanvullende verzekeringen blijft dus wel bestaan. Bestaande klanten behouden hun korting op de aanvullende verzekering Compleet. Bijsluiten en wijzigen (van bijvoorbeeld Start naar Compleet) kan nog steeds en ook dan behouden zij de korting.
NN Zorg geeft als reden van deze wijziging dat het een belangrijke markttrend is dat mensen zich verzekeren tegen risico’s waarvan ze zeker weten dat deze zich gaan voordoen.

Collectief zakelijke relaties:

Voor verschillende bedrijven hebben we een collectief zorgcontract geregeld bij ONVZ Zorgverzekeraar. Op de website van ONVZ kan eenvoudig een berekening worden gemaakt en een aanvraag worden ingediend met collectiviteitskorting van 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Klik hier voor de website, voer de naam van jouw bedrijf in en kijk of er een collectief loopt, zo ja, maak dan een berekening. Is jouw bedrijf niet bekend, maak dan gebruik van de bovenstaande mogelijkheden van ONVZ of NN (incl. voorheen Delta Lloyd Voordeel op Internet)!