Hypotheken

Ask4benefits biedt particulieren en ondernemers aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, voor woonhuis, kantoor- of bedrijfspand en praktijk aan huis.

Voor het financieren van een woning of bedrijfspand is deskundige ondersteuning nodig. Bij ons ben je aan het juiste adres. Erkend Hypotheekadviseur Manuel de Croock is jou graag van dienst bij het zoeken naar een hypothecaire financiering en advies op maat!

Manuel de Croock

Ron en Marco, eveneens Erkend Hypotheekadviseur, verzorgen, net als Manuel, de intakegesprekken met de klant. Het vervolgtraject van advisering tot het passeren van de hypotheek bij de notaris, wordt in zijn geheel door Manuel behandeld. Ron en Marco zijn, naast de dagelijkse leiding van het kantoor, hoofdzakelijk actief met advisering op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen (Ron) en individuele en collectieve pensioen-  en inkomensverzekeringen (Marco). Verder wordt de hypotheekadviseur ondersteund door Chantal en Nicole voor de particuliere verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een woonhuis-, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Ieder zijn specialisme dus, om zo de klant de volle aandacht en advies op maat te bieden!

Ron van Roden

Marco Savelkouls

Chantal Abbel

Nicole Scholten

Heb je interesse, maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek, online, bij jou thuis, of bij ons op kantoor!