Hypotheken

Ask4benefits biedt particulieren en ondernemers aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, voor woonhuis, kantoor- of bedrijfspand en praktijk aan huis.

Voor het financieren van een woning of bedrijfspand is deskundige ondersteuning nodig. Bij ons bent u aan het juiste adres. Erkend Hypotheekadviseur Manuel de Croock is u graag van dienst bij het zoeken naar een hypothecaire financiering op maat!

Manuel de Croock

Ron en Marco, eveneens Erkend Hypotheekadviseur, verzorgen, net als Manuel, de intakegesprekken met de klant. Het vervolgtraject van advisering tot het passeren van de hypotheek bij de notaris, wordt in zijn geheel door Manuel behandeld. Ron en Marco zijn, naast de dagelijkse leiding van het kantoor, hoofdzakelijk actief met advisering op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen (Ron) en individuele en collectieve pensioen-  en inkomensverzekeringen (Marco). Verder wordt de hypotheekadviseur ondersteund door Angeline en Chantal voor de particuliere verzekeringen, zoals een woonhuis-, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Ieder zijn specialisme dus, om de klant de volle aandacht te kunnen geven en advies op maat te bieden!

Ron van Roden

Marco Savelkouls

Het Ask4benefits-team, van links naar rechts; Ron van Roden, Chantal Abbel, Marco Savelkouls, Angeline Berghuis en Manuel de Croock.

Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek, bij u thuis, of bij ons op kantoor!