Over ons

Wij, Ron van Roden en Marco Savelkouls, zijn al vele jaren actief op het brede terrein van assurantiën. We runden ieder al een eigen advieskantoor (Van Roden Assurantiën, respectievelijk Ask4advice), wat in 2010 resulteerde in een samenwerking onder de naam Ask4benefits “dat is voor elkaar”. Het bundelen van onze opgedane kennis, ervaringen en ons netwerk bleek de juiste zet.  Wij verrichten onze uitgebreide dienstverlening met Ask4benefits Beesd, Ask4benefits IJsselstein en Ask4benefits WorkFlow en zijn actief in heel Nederland.

Ron van Roden

Marco Savelkouls

Met onze enthousiaste medewerksters van de commerciële binnendienst, Chantal Abbel en Nicole Scholten runnen we een gezond bedrijf en maken we een mooie, gestage groei door. Het vertrouwen van en een duurzame relatie met onze particuliere en zakelijke klanten is daarin zeer belangrijk. Voor hen doen we dan ook onze uiterste best!

Chantal Abbel

 

Nicole Scholten

De klant staat bij ons centraal! We gaan voor een duurzame relatie. Wij hebben geen banden met verzekeraars of banken. We zijn dus onafhankelijk en daar zijn we trots op. Je kunt rekenen op een deskundig en transparant advies. Onze leus  is, “dat is voor elkaar“, waarmee we willen benadrukken, dat jouw belangen bij ons in goede handen zijn, maar ook dat we maatschappelijk betrokken zijn en mensen met elkaar in contact brengen, die wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo nemen wij deel aan verschillende netwerkactiviteiten, sponsoren wij verschillende doelen, activiteiten en sportteams. Het gaat er in deze wereld immers om, om elkaar wat te gunnen!

Wij werken sinds 2011 nauw samen met Manuel de Croock (eigenaar MDC Financieel Raadgever), die namens Ask4benefits de hypotheekadvisering voor onze klanten verzorgt. Manuel is actief vanuit ons kantoorpand aan de Parkweg 17 te Beesd. Zo kunnen de klanten door ons kantoor optimaal worden bediend voor hypotheek-, verzekerings- of pensioenadvies en hulp bij het afwikkelen van een schade. Alle dienstverlening onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Verder werken wij sinds 1 november 2018 samen met een professionele backoffice, Groene Hart Assuradeuren (onderdeel van VMD Koster). Deze backoffice zorgt voor de afwikkeling van het grootste deel van onze administratieve zaken, de polisopmaak, de premie-incasso en de schadeafwikkeling. Zo kunnen wij ons optimaal focussen op het contact met onze klanten.

Ons kantoor staat ingeschreven bij de AFM met de vereiste vergunningen.

Plezier in ons werk, dat willen wij uitstralen!