Over ons


Ron van Roden en Marco Savelkouls zijn al vele jaren actief op het brede terrein van assurantiën. Ze runden ieder al een eigen advieskantoor (van Roden Assurantiën, respectievelijk Ask4advice), wat in 2010 resulteerde in een samenwerking onder de naam Ask4benefits “dat is voor elkaar”. Het bundelen van hun kennis en ervaring bleek de juiste zet.

Ron van Roden

Marco Savelkouls

Met onze enthousiaste medewerksters van de commerciële binnendienst, Chantal Abbel + vacature, runnen we een gezond bedrijf en maken we een mooie groei door. Het vertrouwen van onze particuliere en zakelijke relaties is daarin zeer belangrijk. Voor hen doen we dan ook onze stinkende best!

 Chantal Abbel

 

De klant staat bij ons centraal! We gaan voor een duurzame relatie. Wij hebben geen banden met verzekeraars of banken. We zijn dus onafhankelijk en daar zijn we trots op. U kunt rekenen op een deskundig en transparant advies. Onze leus  is, “dat is voor elkaar“, waarmee we willen benadrukken, dat uw belangen bij ons in goede handen zijn, maar ook dat we maatschappelijk betrokken zijn en mensen met elkaar in contact brengen, die wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo nemen wij deel aan verschillende netwerkactiviteiten, sponsoren wij verschillende doelen, activiteiten en sportteams. Het gaat er in deze wereld immers om, om elkaar wat te gunnen!

Wij werken nauw samen met Manuel de Croock (eigenaar MDC Financieel Raadgever), die namens Ask4benefits de hypotheekadvisering voor onze klanten verzorgt. Manuel is actief vanuit ons bedrijfspand aan de Parkweg 17 te Beesd. Zo kunnen de klanten door ons kantoor optimaal worden bediend voor hypotheek-, verzekerings- of pensioenadvies en hulp bij het afwikkelen van een schade. Alle dienstverlening onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Verder werken wij sinds 1 november 2018 samen met een professionele backoffice, Groene Hart Assuradeuren (onderdeel van VMD Koster). Onze backoffice zorgt voor de afwikkeling van het grootste deel van onze administratieve zaken, de polisopmaak, premie-incasso en schadeafwikkeling. Zo kunnen wij ons volledig focussen op onze klanten.

Ons kantoor staat ingeschreven bij de AFM met de vereiste vergunningen.

Plezier in ons werk, dat willen wij uitstralen!