Verzekeringen

Verzekeringen voor de particulier, de ondernemer, het bedrijf en het personeel

Ask4benefits is gespecialiseerd in verzekeringen voor de particulier, de (startende) ondernemer, de directeur grootaandeelhouder, het midden- en kleinbedrijf en groot zakelijk.

De particuliere klant bieden wij een gratis analyse met een premie- en voorwaardenvergelijk. Voor de lopende verzekeringen bieden wij een gratis oversluitservice. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende verzekeringen van diverse verzekeraars te combineren in één overzichtelijk pakket, met pakketkorting. Maar ook voor een premievergelijking en een passend advies voor een overlijdensrisicoverzekering ben je bij ons aan het juiste adres.

Op basis van een inventarisatie en risico-analyse adviseren wij bedrijven over preventie, verzekeringsoplossingen (o.a. brand, aansprakelijkheid, inventaris/goederen, transport, ongevallen), sociale wetgeving, arbodienstverlening en verzuim (o.a. ziekengeld, ziektewet en wga eigen beheer, collectieve ziektekosten en wia-verzekeringen).

De ZZP-er en de DGA kunnen bij ons terecht voor een premie- en voorwaardenvergelijking van ziektekosten- en  arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, autoverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, oudedagsvoorzieningen en nog veel meer.

Ask4benefits is een onafhankelijk advieskantoor en biedt een transparante, servicegerichte dienstverlening en gaat voor een duurzame relatie met jou als klant.

B