Verzekeringen

Verzekeringen voor de particulier, de ondernemer, het bedrijf en het personeel

Ask4benefits is gespecialiseerd in verzekeringen voor de particulier, de (startende) ondernemer, de directeur grootaandeelhouder, het midden- en kleinbedrijf en groot zakelijk. Voor diverse verzekeringen bieden wij collectiviteits- en inkoopvoordelen.

De particuliere klant bieden wij een gratis analyse met  premie- en voorwaardenvergelijk. Voor de lopende verzekeringen bieden wij gratis oversluitservice. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende verzekeringen van diverse verzekeraars te combineren in één overzichtelijk pakket, met pakketkorting. Maar ook voor een premievergelijking en een passend advies voor een overlijdensrisicoverzekering bent u bij ons aan het juiste adres.

Op basis van een inventarisatie en risico-analyse adviseren wij bedrijven over preventie, verzekeringsoplossingen (o.a. brand, aansprakelijkheid, inventaris/goederen, transport, ongevallen), sociale wetgeving, arbo en ziekteverzuim (o.a. ziekengeld, wga eigen beheer en wia-verzekeringen).

De ZZP-er en de DGA kunnen bij ons terecht voor een premie- en voorwaardenvergelijking ziektekosten- en  arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, autoverzekeringen en nog veel meer.

Ask4benefits is een onafhankelijk advieskantoor en biedt een transparante dienstverlening en aantrekkelijke inkoopvoordelen.

B